Hartgerink en Klomp Hoofddorp

Opaallaan 22-26
2132 XT Hoofddorp
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad nieuwe auto's, dealeroccasions en aantrekkelijke jong gebruikte demonstratie-auto’s. Onze occasions worden standaard geleverd met 12 maanden BOVAG-garantie. Dankzij onze strenge selectie van de voorraad zul je nog vele jaren plezier hebben van de auto. We noemen het niet voor niets dealeroccasions.

Heb je een vraag over een van onze auto’s of wil je een proefrit inplannen? Vul dan het contactformulier in of neem rechtstreeks contact met ons op via 023-5543838.

Nissan Juke

1.0 DIG-T N-Design automaat met afneembare trekhaak : dealer onderhouden
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay® & Android Auto®
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
  • New NissanConnect infotainmentsysteem met navigatie
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 31.729 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-955-SP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurFuji sunset red
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Maak kennis met de Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Design automaat, een cross-over die opvalt door zijn gedurfde stijl, innovatieve technologieën en indrukwekkende prestaties. Deze auto is ontworpen voor de bestuurder die op zoek is naar iets unieks en opwindends.

De Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Design valt direct op met zijn gedurfde en sportieve design. De dynamische lijnen, opvallende LED-koplampen en de karakteristieke V-motion grille geven de Juke een krachtige en zelfverzekerde uitstraling. De 19-inch lichtmetalen velgen en het tweekleurige carrosserieontwerp maken het plaatje compleet en zorgen ervoor dat u overal de aandacht trekt.

Binnenin biedt de Juke een modern en verfijnd interieur dat gericht is op comfort en gebruiksgemak. De sportieve stoelen met contrasterende stiksels, het D-vormige stuurwiel en de hoogwaardige materialen creëren een luxe sfeer. Het infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen, Apple CarPlay en Android Auto zorgt ervoor dat u altijd verbonden blijft, terwijl het audiosysteem zorgt voor een ongeëvenaarde geluidservaring.

Onder de motorkap van de Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Design ligt een krachtige en efficiënte 1.0-liter driecilinder turbomotor die 117 pk levert. De automatische transmissie zorgt voor soepele en moeiteloze schakelmomenten, waardoor elke rit een plezier wordt. Of u nu door de stad rijdt of over de snelweg cruist, de Juke biedt een dynamische en responsieve rijervaring.

Veiligheid staat bij Nissan hoog in het vaandel, en de Juke is uitgerust met een uitgebreid pakket aan geavanceerde veiligheidssystemen. Dit omvat onder andere Nissan Safety Shield, met functies zoals noodremassistent, rijstrookassistent, dodehoekwaarschuwing en verkeersbordherkenning. Deze systemen werken samen om u en uw passagiers te beschermen en ongelukken te voorkomen.

De Nissan Juke 1.0 DIG-T N-Design automaat is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een opvallende en veelzijdige cross-over. Met zijn gedurfde design, luxe interieur en geavanceerde technologieën biedt de Juke een rijervaring die u niet snel zult vergeten. Stap in de Nissan Juke en ontdek zelf waarom deze cross-over de norm zet in zijn klasse.

U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Wij werken met een aanvullende servicepakket à € 895,-. Dit houdt in een servicebeurt conform het schema met minimaal 12 maanden APK, 12 maanden Europese pechservice, 12 maanden BOVAG-garantie, volle tank brandstof, wassen, professioneel poetsen en interieur reinigen, vervangend vervoer bij grote onderhoudsbeurt, 10% korting op accessoires en 10% onderhoudskorting (op volgende onderhoudsbeurt). Ondanks onze grote zorg gedurende het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde.

Hartgerink en Klomp, partner in mobiliteit. Een bedrijf waar de wens van de klant nog steeds centraal staat. Op het gebied van aanschaf en onderhoud van mobiliteit kan bij ons praktisch alles, zolang het maar kenbaar is. Met meer dan 90 jaar ervaring weten wij precies wat goed is voor uw auto, bedrijfswagen of camper en wat wij u te bieden hebben.

Als officieel dealer van Mazda (ruim 45 jaar), service dealer van de merken Chevrolet en Daihatsu én partner van Truckland (Fiat Professional) bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens. Daarnaast is onze werkplaats door het universele Vakgarage merkonafhankelijk zodat wij elk merk auto, bedrijfswagen of camper uitstekend kunnen onderhouden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay® & Android Auto®
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
New NissanConnect infotainmentsysteem met navigatie
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap